Ambachtelijke Beemster kazen

Beemster kaas is een smedige, smaakvolle premium kaas uit het hart van de Beemster polder. Onze eersteklas kazen worden met liefde bereid in de klassieke kaasmakerij en kunnen op hun gemak natuurlijk rijpen. Met tradities en geheimen die al generaties lang meegaan, weten we precies hoe we kaas kunnen maken op het allerhoogste niveau. Daarom zijn onze kazen al ruim 100 jaar zo smedig en smaakvol. Beemster kaas begint met verse melk die aan alle kwaliteitseisen voldoet. De koeien van onze boeren staan zo veel mogelijk buiten en eten vers gras dat dankzij de zilte kleigrond barst van de gezonde voedingswaarden. Daar begint onze voorsprong. Van deze melk maken wij op ambachtelijke wijze kaas. Zo roeren we de wrongel bijvoorbeeld nog met de hand en keuren de kaasmeesters de kazen uitgebreid tot zij zeker weten dat ze van superieur niveau zijn.

  • Beemster 48+

    Beemster 48+

  • Beemster biologisch

    Beemster biologisch

  • Beemster kruiden

    Beemster kruiden

  • Beemster 30+

    Beemster 30+

  • Beemster van het mes