Beemster nieuws

Win een Beemster Lentelunch!

 

Win een Beemster Lentelunch!

Langzaam maar zeker laat de zon zich weer zien. Voor het eerst dit jaar kun je weer lekker buiten genieten. Grijp die kans! Doe mee en maak kans op een compleet verzorgde Beemster Lentelunch. 

Lees meer
Kaasmarkt Alkmaar geopend

 

Kaasmarkt Alkmaar geopend

De eerste kaasmarkt van het nieuwe seizoen vond vrijdag 31 maart plaats in Alkmaar. Sinds jaar en dag zijn de kaasmeisjes en de kaasdragers het gezicht van de kaasmarkt. Het team van Beemster kaasverkopers is weer fris aan de slag gegaan om Beemster kaas te verkopen aan de vele bezoekers.​ Bezoekers van de kaasmarkt kunnen dit jaar voor het eerst ook met  kaasmeisjes op de foto te gaan, waarbij ze de foto als herinnering mee naar huis krijgen.

Lees meer
2e kaartje gratis!

 

2e kaartje gratis!

U kunt nu met Beemster lekker voordelig met de hele familie naar de leukste dierenparken!

Heeft u al een actieverpakking van Beemster met een speciale actiecode? Dan kunt u deze code op deze website invoeren om het tweede ticket van één van de dierenparken gratis te krijgen!

Heel veel plezier!

Lees meer
#AllemaalFamilie

 

#AllemaalFamilie

Mogen we even aan u voorstellen; onze hele Beemster familie in een nieuw jasje. Onze Beemster familie, kent vele smaken, van jong tot oud en alles daartussenin. Onze Beemster familie kent net als in een echt familie ook Benjamins, pittige tantes en buitenbeentjes. 

Lees meer
Nieuw Mosterd en Komijn!

 

Nieuw Mosterd en Komijn!

Nieuw in onze familie zijn de Beemster Mosterd en de Beemster Komijn. Beiden verpakt in een hersluitbare verpakking zoals u hem van Beemster kent. 

 

Lees meer
Even voorstellen..

 

Even voorstellen..

Mogen we even aan u voorstellen; onze hele familie in een nieuw jasje!

De familie kent vele smaken.

Van jong tot oud en alles daartussenin.

Allemaal net een beetje anders.

Een beetje anders, en toch familie.

Beemster, allemaal familie.

Lees meer