Contactformulier


Heb je een vraag aan Beemster? Kijk eens of je in deze Veel gestelde vragen het antwoord vindt.

Producten vraag / opmerking

* Verplichte velden

Sponsoring

Ons centrale uitgangspunt in ons sponsorbeleid is niet sponsoren om te sponsoren. Sponsoren is keuzes maken, bewuste keuzes. Beemster krijgt dagelijks verzoeken om een evenement, een vereniging, activiteit of goed doel te sponsoren. En hoe goed de doelstellingen van de organisatoren ook zijn, wij kunnen de meeste verzoeken niet honoreren. Daarom kiezen wij ervoor om een aantal op de mens gerichte sociaal-maatschappelijke activiteiten voor een langere periode te ondersteunen. Hiermee voorkomen we dat de beschikbare middelen versnipperen over veel en verschillende projecten. 

* Verplichte velden

Aanvragen Cheesebites

Leuk dat je je spreekbeurt over Beemster kaas gaat geven! Wij helpen je hier graag een beetje bij. Om een super spreekbeurt te kunnen houden, hebben wij een aantal middelen die je op weg helpen op onze spreekbeurtpagina

Je kunt natuurlijk ook je klasgenoten trakteren op een stukje Beemster kaas! Succes verzekerd. Vind je dit leuk? Vul dan onderstaand formulier en wij zorgen ervoor dat de blokjes kaas enkele dagen voor je spreekbeurt bij jou op school worden bezorgd. Let op! Je kunt de kaasblokjes tot uiterlijk 2 weken voor je spreekbeurt bestellen.

Gegevens school

* Verplichte velden

Caring dairy

* Verplichte velden

Anders, te weten

* Verplichte velden