Beemster panini met geroosterde paprika en courgette


Bereiding

Meng de knoflook en kruiden door de olijfolie. Snijd de paprika in 8 brede repen en de courgette schuin in lange plakken. Bestrijk de paprika en courgette met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan mooi bruin en gaar. Snijd de kaas in plakjes. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken en snijd deze overlangs open. Beleg de onderkanten met de helft van de kaas, verdeel de paprika en courgette erover en leg de rest van de kaas en de bovenkanten van het stokbrood erop. Druk de panini goed aan en rooster ze in een contactgrill in 6-8 minuten goudbruin en gaar. 

Tip
De panini zijn ook lekker met Beemster Brandnetel of Beemster Knoflook. 


Menugang
ontbijt en lunchgerecht
Bereidingstijd
20 min
Aantal personen
4 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 4 personen)
  • 150 g Extra Belegen Beemster
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2-3 eetlepels olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 kleine courgette
  • 1 stokbrood of focaccia

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden