Beemster Royaal salade met geroosterde pecannoten


Bereiding

Snijd de Beemster Royaal in brede repen. Verdeel de spinazie of sla over 4 borden. Meng 3 eetlepels olijfolie met notenolie, citroensap en peper naar smaak en sprenkel deze dressing over de spinazie of rucola. Meng de rest van de olijfolie met tabasco, paprikapoeder en worcestershiresaus en schep de noten door dit mengsel. Rooster ze daarna in een hete koekenpan. Verdeel de gevouwen of opgerolde kaasreepjes en de plakken ham over de salade en strooi de noten erop. 
TIP Vervang Beemster Royaal door Beemster -X-O• Breid de salade uit met plakjes mango of avocado. 


Menugang
lunchgerecht
Bereidingstijd
25 min
Aantal personen
4 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 4 personen)
  • 200 gram Beemster Royaal, in plakken
  • 100 gram spinazieblaadjes, rucola of radicchio
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels notenolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • versgemalen peper
  • 1/2 theelepel tabasco
  • mespuntje paprikapoeder
  • 1 eetlepel worcestershiresaus
  • 100 gram gepelde pecannoten
  • 100 gram rauwe ham

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden