Kaassalade met Beemster XO®, kip en abrikozen


Bereiding

Verdeel de kaas en kip over de borden. Wel de abrikozen in warm water of thee. Strooi er bleekselderij en lente-ui over. Leg de abrikozen, eventueel horizontaal gehalveerd, erbij. Meng de yoghurt of zure room met de honing, mosterd en peper tot een dressing en serveer deze er apart bij. 

TIP

• Vervang Beemster XO® door Beemster Classic, Beemster 30+ of Beemster Vlaskaas. 
• Neem in plaats van kip ham of kalkoen. 


Menugang
voorgerecht
Bereidingstijd
15 min
Aantal personen
4 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 4 personen)
  • 400 gram Beemster XO®, in plakken
  • 100 gram gedroogde abrikozen
  • 250 gram gerookte kipfilet, in plakken
  • 2 stengels bleekselderij, in smalle boogjes
  • 2 lente-uitjes, in ringetjes
  • 1 eetlepel honing
  • mespuntje mosterd

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden