Mini kaasquiches met drie vullingen


Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. 
Steek met een koekjessteker of glas 2 rondjes van Ø 6 cm uit elk sneetje brood. Bestrijk ze aan één kant royaal met boter en leg ze met de beboterde kant naar beneden in een muffinvorm. 
Druk ze met de vingertoppen goed in de holten. Rasp de kaassoorten voor de vullingen. 
Meng de ingrediënten van de 3 vullingen. Verdeel de 3 soorten over de broodbakjes. Strijk de bovenkant glad. 
Zet de quiches 15-20 minuten in de oven tot ze knapperig en goudbruin zijn. Laat ze kort afkoelen voor ze uit de vorm worden gehaald. 

Tip
Vervang de verschillende kaassoorten door Beemster Knoflook 
voor vulling 1, Beemster Brandnetel voor vulling 2 en Beemster Mosterd voor vulling 3. 
Beschrijving Kleine quiche voor de lekkere trek 

Beschrijving 
Kleine quiche voor de lekkere trek


Menugang
snacks en borrelhapjes
Bereidingstijd
40 min
Aantal personen
10 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van 10 personen)
  • VOOR VULLING 1
  • 50 g Jong Belegen Beemster
  • 200 g artisjokharten, uit blik,
  • uitgelekt en fijngehakt
  • 1 groene peper, zonder zaadjes, gehakt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • versgemalen (zwarte) peper en zout
  • VOOR VULLING 2
  • 50 g Belegen Beemster
  • 1 grote ui, fijngesnipperd
  • 1 eetlepel verse tijm, gehakt
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • VOOR VULLING 3
  • 50 g Extra Belegen Beemster
  • 2 bosuitjes, gehakt
  • 1 eetlepel peterselie, gehakt
  • 3 eetlepels zure room

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden