Witlofschuitje met Beemster 30+ oud salade


Bereiding

Snijd de kaas in kleine blokjes. Halveer de druiven en verwijder de pitjes. Klop in een kom het sinaasappelsap met de walnootolie, tijm en peper en zout naar smaak tot een dressing en schep de kaas en druiven erdoor. Snijd de kontjes van de struikjes witlof en maak de blaadjes los. Schep de kaassalade in de blaadjes witlof en leg ze op een schaal. 

Tip 
Maak deze witlofschuitjes eens met Belegen Beemster Komijn.  


Menugang
voorgerecht
Bereidingstijd
15 min
Aantal personen
0 pers.
Ingredienten
  • Ingrediënten (op basis van personen)
  • 250 g Beemster 30+ Oud
  • 250 g rode druiven
  • 1 eetlepel sinaasappelsap
  • 1-2 eetlepels walnootolie
  • 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • 2 stuikjes witlof

Een lekker gerecht?
Deel het met je vrienden