Beleef de Beemster

In de Beemster maken we de lekkerste en meest duurzame* kaas van Nederland!

Lokaal is van hier, dichtbij en daardoor vers, lekker en duurzaam. Beemster kaas dankt haar naam aan de Beemster polder. Een bijzondere plek in Noord-Holland, met kenmerkende bomenrij en een prachtige groene omgeving. Wil je meer weten over hoe de polder is ontstaan? Lees dan hier verder.

Onze kaasmakerij staat middenin dit groene gebied. Hier maken onze kaasmakers de lekkerste Beemster kaas. Onze kaasmakers maken de kazen op ambachtelijke wijze. Dat klinkt gek he? Het zit zo: ook al werken onze kaasmakers met de modernste technieken, ze kiezen er wel bewust voor om de kazen op ambachtelijke wijze te blijven maken. Zo roeren ze er de wrongel nog met de hand. Het kost op deze manier meer tijd maar dat nemen we voor lief. We doen er graag alles aan om de lekkerste kaas te maken. En dat doen we hier al meer dan 100 jaar.

 

*Beemster kaas is door de Nederlandse consument voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot het meest duurzame kaasmerk, zo blijkt uit de Sustainable Brand Index 2022. Lees er hier meer over.

Union Flow fiets blauw

Maak kans op een gloednieuwe Union Flow fiets!

In samenwerking met Union, hét fietsenmerk van Nederland, mogen wij 4 Union Flow fietsen verloten. Al sinds 1904 maakt Union stijlvolle fietsen die wel tegen een stootje kunnen.Trotseer jij straks de drukke stad met jouw Flow? Of ontsnap jij liever even aan de drukte en cruise je door de Beemster-polder?

Eén ding is zeker: met deze fiets steel jij de show! De retro Flow combineert namelijk de charme van het oude met het gemak van het nieuwe. Zo arriveer je fashionable bij de vrijmibo of fiets je een heerlijk rondje door de natuur. Lekker duurzaam op de fiets!

Laat hieronder je gegevens achter en maak kans op één van de 4 Union Flow fietsen! Meedoen kan tot en met 19 juni 2022.

Winactie een Union Flow fiets - Beleef de Beemster

Union fietsen

De fietsen van Union zijn robuust, mooi en gemaakt voor de stad.

Omdat we ze al meer dan honderd jaar maken. Sinds 1904, om precies te zijn. Ons eerste rijwiel, gemaakt door de drie gebroeders Van den Berg, was meteen raak. Er was één probleem. Back in the days kon lang niet iedereen fietsen. Dus kwamen de slimme rakkers op een idee: fietsles geven. En zo geschiedde.

Briljante zet, zo bleek. We overleefden zware crisis- en oorlogsjaren en in 1966 rolde onze miljoenste fiets van de band. En ondanks een allesverwoestende brand in 1976, is Union altijd hét stadsfietsenmerk van Nederland gebleven. Ga maar eens bij het station kijken. Eén en al Union. Nou, bijna dan.

Recepten

Onze kazen

Lekker uit de Beemster