Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze producten of over iets anders? Hieronder hebben we alle vragen verzameld om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag hieronder?

Beemster kaas wordt verkocht in supermarkten, kaasspeciaalzaken en markten. In de Beemster polder is een kaaswinkel op de Rijperweg 20 naast de kaasmakerij. In Noord-Holland zijn een aantal boerderijwinkels waar Beemster kaas verkocht wordt. Hier vind je de boerderijwinkels:

Daarnaast vind je ook boerderijwinkels met Beemster kaas in andere provincies: 

  • Zandman Beerze, Marsdijk 4, Beerze
  • Den Hollander: Ammonslaantje 40, Wassenaar

In kaasspeciaalzaken kun je Beemster van ‘t mes kopen.

In de Beemster polder is onze kaaswinkel naast de kaasmakerij. De openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag 8.00 tot 16.00.

De CONO kaaswinkel in de Westbeemster is tot nader order gesloten. Wel kunt u kaas bestellen en afhalen op bij de CONO Kaaswinkel To Go. Meer informatie daarover leest u hier.

De vernieuwde Vivera Beemster kaasschnitzel is gemaakt met vegetarische Extra Belegen Beemster kaas. Deze is verkrijgbaar bij o.a. Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, Plus, Poiesz, Vomar, Boon, Spar en PicNic.

De vernieuwde schnitzel is een ‘vegetarische schelp met Beemster kaas’. De ‘eerdere schnitzel’ die o.a. verkocht werd bij Deen was kaasvulling met paneer. Helaas is er onvoldoende vraag naar deze Beemster kaasschnitzel om deze in het schap te kunnen houden. Wilt u meer informatie over de Vivera Beemster kaasschnitzel contact of mail (info@vivera.com) Vivera.

De Van Dobben Kaas Croquetten met Beemster kaas zijn gemaakt met vegetarische Extra Belegen Beemster kaas. Deze Kaas Croquet is exclusief verkrijgbaar bij de winkels van Albert Heijn.

Met eerlijke ingrediënten en pure smaak heeft deze Kaas Croquet alles wat een Van Dobben zo uniek maakt. De vulling van échte Beemster kaas maakt hem lekker pittig en vol van smaak. Deze vegetarische Kaas Croquet is geschikt voor bereiding in de airfryer of oven.

Wilt u meer informatie over de Van Dobben Kaas Croquet met Beemster kaas contact Van Dobben.

Mail je kaasbestelling via e-mail naar kaaswinkel@cono.nl, het assortiment vind je op www.beemstercheesecompany.nl. Vergeet niet je naam, email en telefoonnummer te vermelden bij je bestelling.

Op maandag, woensdag en vrijdag geldt, voor 10u bestellen, dezelfde dag ophalen tussen 12.00u en 15.00u. Je ontvangt een orderbevestiging met ophaalinstructies, hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Hierin staat wanneer je het kan komen halen en hoe de drive through werkt. Betaling is alléén per pin bij het afhalen. Het is helaas nu niet mogelijk om Piggy punten te sparen.

Graag wijzen wij je er op te allen tijde de 1,5 meter afstand aan te houden en aanwijzingen van het personeel op te volgen. Met klachten blijf je uiteraard thuis.

Stuur een mail naar kaaswinkel@cono.nl en zorg dat je de volledige gegevens, zoals in je bestelling, vermeldt. Geef dan ook aan wat er aan je bestelling moet veranderen en wij doen ons uiterste best om je wijziging te verwerken. Let op; om iedereen zo snel mogelijk van kaas te voorzien proberen wij bestellingen snel te verwerken. Niet elke verwerkte bestelling is nog aan te passen.

Producten die bij de kaaswinkel zijn besteld zijn vers en kunnen niet geretourneerd worden. Heb je een klacht over je gekochte product neem dan contact op met kaaswinkel@cono.nl. Komt je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice info@beemsterkaas.nl /of bel ons op het gratis nummer 0800 – 233 67 837.

Het is helaas niet mogelijk om stukken kaas bij ons te bestellen, deze online te betalen en thuis te laten bezorgen. Dit is alleen mogelijk voor diverse kaas- en of borrelpakketten, te bestellen via www.beemstercheesecompany.nl.

Wist je dat Beemster kaas ook beschikbaar is in de meeste supermarkten en kaasspeciaalzaken in je omgeving. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice info@beemsterkaas.nl of bel ons op het gratis nummer 0800 – 233 67 837.

Steeds meer boeren runnen op hun erf een eigen winkel. De boeren, leden van de coöperatie van CONO Kaasmakers, verkopen hier diverse varianten Beemster kaas. Klik voor deelnemende boerderijwinkels.