Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze producten of over iets anders? Hieronder hebben we alle vragen verzameld om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag hieronder?

Beemster kaas wordt verkocht in supermarkten, kaasspeciaalzaken en markten. In de Beemster polder is een kaaswinkel op de Rijperweg 20 naast de kaasmakerij. In Noord-Holland zijn een aantal boerderijwinkels waar Beemster kaas verkocht wordt. Hier vind je de boerderijwinkels:

Daarnaast vind je ook boerderijwinkels met Beemster kaas in andere provincies: 

  • Zandman Beerze, Marsdijk 4, Beerze
  • Den Hollander: Ammonslaantje 40, Wassenaar

In kaasspeciaalzaken kun je Beemster van ‘t mes kopen.

In de Beemster polder is onze kaaswinkel naast de kaasmakerij. De openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag 8.00 tot 16.00.

De vernieuwde Vivera Beemster kaasschnitzel is gemaakt met vegetarische Extra Belegen Beemster kaas. Deze is verkrijgbaar bij o.a. Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, Plus, Poiesz, Vomar, Boon, Spar en PicNic.

De vernieuwde schnitzel is een ‘vegetarische schelp met Beemster kaas’. De ‘eerdere schnitzel’ die o.a. verkocht werd bij Deen was kaasvulling met paneer. Helaas is er onvoldoende vraag naar deze Beemster kaasschnitzel om deze in het schap te kunnen houden. Wilt u meer informatie over de Vivera Beemster kaasschnitzel contact of mail (info@vivera.com) Vivera.

De Van Dobben Kaas Croquetten met Beemster kaas zijn gemaakt met vegetarische Extra Belegen Beemster kaas. Deze Kaas Croquet is exclusief verkrijgbaar bij de winkels van Albert Heijn.

Met eerlijke ingrediënten en pure smaak heeft deze Kaas Croquet alles wat een Van Dobben zo uniek maakt. De vulling van échte Beemster kaas maakt hem lekker pittig en vol van smaak. Deze vegetarische Kaas Croquet is geschikt voor bereiding in de airfryer of oven.

Wilt u meer informatie over de Van Dobben Kaas Croquet met Beemster kaas contact Van Dobben.