27 maart 2025 Drie kazen pannenkoeken met Beemster Hoofdgerecht. 10 pannenkoeken. Bereiden 5 min + baktijd 5 min. wachttijd 1 uur. Ingrediënten Keukenspullen Pannenkoekenpan, garde. Bereiden Eet smakelijk! Zie meer
17 maart 2025 Tosti carbonara met Beemster Royaal Lunch-/brunchgerecht. 2 personen. Bereiden 10 min. + 12 min. oventijd Ingrediënten Keukenspullen Bereiden ServeertipLekker met een rucolasalade. Tosti’s smaken beter met Beemster® Royaal. Ben je een echte tosti liefhebber? Maak dan ook eens deze variant… Zie meer
17 maart 2025 Pasta-ovenschotel met prei en Beemster Royaal Hoofdgerecht. 4 personen. Bereiden 20 min. + 20 min. oventijd Ingrediënten Keukenspullen Bereiden Bereidingstip Voor een vegetarisch versie van deze pasta-ovenschotel vervang je het kipgehakt door vega(n) rulgehakt en de kippenbouillon door groentebouillon. ServeertipLekker met… Zie meer
28 december 2024 Bruchetta met bechamel en Beemster Royaal Grand Cru Tussendoortje. 4 personen. 20 minuten. Ingrediënten Keukenspullen Bereiden Serveertip Serveer meteen. Deze saus is ook erg lekker op lasagne of een bloemkoolschotel.Nog een feestelijk recept maken? Bekijk dan deze kaas uienbollen met Beemster Royaal Grand… Zie meer
28 december 2024 Kaas uienbollen met Beemster Royaal Grand Cru Tussendoortje. 20 bollen. Bereiden 55 min. + 5 min. baktijd Ingrediënten Keukenspullen Bereiden Serveertip Serveer lauwwarm. Opzoek naar nog een feestelijk recept? Bekijk dan deze hartige madeleines door Susan Aretz Zie meer
21 december 2024 Beemster Signature Royaal Grand Cru madeleines door Susan Aretz Tussendoortje. 6 personen. Bereiden 25 min. + 15 min oventijd Ingrediënten Keukenspullen Bereiden Dit recept is gemaakt door Susan Aretz. Serveertip Serveer de madeleines samen met hartige scones, een lekkere pot thee er bij en… Zie meer
21 december 2024 Hartige scones met Beemster Signature Royaal Grand Cru door Susan Aretz Tussendoortje. 25 stuks. Bereiden 25 min + 15 min. oventijd Ingrediënten Keukenspullen Bereiden ServeertipServeer warm met een lik gezouten boter en natuurlijk, nog wat extra kaas! Serveer de hartige scones samen met hartige madeleines, een… Zie meer
21 december 2024 Visgratin met Beemster Belegen door Claudia Damen Voorgerecht. 4 personen. Bereiden 25 min. + 10 min. oventijd Ingrediënten Keukenspullen Bereiden Dit recept is gemaakt door Claudia Damen. Benieuwd welke andere voorgerechten je met Beemster kaas kunt maken? Neem dan hier een kijkje. Zie meer
16 december 2024 Grazing table – borreltafel met Beemster kaas door Brenda Kookt Borrelgerecht. Min. 10 personen. Bereiden 30 min. Ingrediënten Keukenspullen Bereiden – Grazing table opbouwen Dit recept is gemaakt door Brenda Kookt. ServeertipZoek voor voorbeelden van opmaak van borreltafels op ‘grazing tables’ op Instagram of TikTok… Zie meer
10 december 2024 Hartige tulband met Beemster Signature Royaal Grand Cru Borrelgerecht. 10 personen. Bereiden 15 min. + 55 min. oventijd Ingrediënten Keukenspullen Bereiden ServeertipWil je de hartige tulband extra feestelijk serveren? Leg dan wat blokjes kaas in het midden van de tulband. Benieuwd geworden naar… Zie meer
22 november 2024 Sinterkaasflappen met Beemster Oud Borrelgerecht. 30 stuks. Bereiden 30 min. + 25 min. in de oven Ingrediënten Bereiden ServeertipServeer de sinterkaasflappen samen met blokjes kaas, pepernoten en ander strooigoed op een plank voor een feestelijk item op tafel. We… Zie meer
12 november 2024 Aardappel-kaaskroketjes met Beemster Signature Aged door Claudia Damen Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 1 uur. Ingrediënten Keukenspullen Bereiden Bereidingstips Dit recept is gemaakt door Claudia Damen. Wil je naast deze aardappel-kaaskroketjes nog iets anders lekkers bij de borrel serveren? Maak dan deze bladerdeegrolletjes met… Zie meer
12 november 2024 Mac & cheese deluxe met rivierkreeftjes door Susan Aretz Hoofdgerecht. 4 personen. Bereiden 40 min. Ingrediënten Bereiden BereidingstipDit is een recept voor Mac & Cheese dat je liever niet bewaart of vooruit klaar maakt. De kaassaus trekt dan in de pasta. Deze mac &… Zie meer
12 november 2024 Loaded cheesy Beemster nacho’s door Susan Aretz Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 20 min. Ingrediënten Keukenspullen Bereiden BereidingstipHeb je geen barbecue? Geen ramp! Bak het gehakt dan in een pan op het fornuis, doe de loaded nacho’s in een ovenschaal en zet in… Zie meer
31 oktober 2024 Pompoensoep met Beemster Signature Pumpkin Spice Hoofgerecht. 4 personen. Bereiden 25 min. Ingrediënten Benodigdheden Bereiden: Tip: Rooster pompoenpitten en strooi deze eroverheen voor een extra krokante topping. Zoek je nog een lekker recept voor de herfst? Maak dan ook eens onze… Zie meer
29 oktober 2024 Herfstige kaasfondue met Beemster Signature Pumpkin Spice Hoofdgerecht. 2 personen. Bereiden 25 min. Ingrediënten Keukenspullen Bereiden: ServeertipDoe de kaasfondue in een uitgeholde pompoen voor een leuke herfst uitstraling. Let op: de pompoen kan niet op een warmhouder dus de kaas zal sneller… Zie meer