Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze producten of over iets anders? Hieronder hebben we alle vragen verzameld om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

  • Beemster wordt verkocht in supermarkten en in kaasspeciaal zaken onder de naam Beemster van `t mes. In de Beemster polder is een winkel naast de kaasmakerij. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag 8.00 tot 16.00 en zaterdags van 8.30 tot 13.00 uur.

  • In de Beemster polder is onze kaaswinkel naast de kaasmakerij. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag 8.00 tot 16.00 en zaterdags van 8.00 tot 13.00 uur.

  • Helaas moeten we mededelen dat de Beemster Kaasschnitzel op dit moment niet leverbaar is. Reden is dat wij, in overleg met de producent van de Beemster Kaasschnitzel, op dit moment niet de kwaliteit kunnen garanderen die u van Beemster mag verwachten. Wij doen er alles aan om dit op te lossen. We kunnen nog niet aangeven wanneer de Beemster Kaasschnitzel weer in de winkel verkrijgbaar zal zijn.

    Onze excuses voor het ongemak.