# Zeg het met beemster

Ken je iemand die juist nu wat extra aandacht verdient? Iemand die binnen blijft of juist buiten hard aan het werk is?

Met #zeghetmetbeemster bieden wij van Beemster jou de kans om iemand die juist nu wat extra aandacht verdient, iemand die binnen blijft of juist buiten hard aan het werk is te verrassen met een lekker, gratis, stukje Beemster kaas. Zo kun je laten weten dat je aan hem of haar denkt. Wij helpen. Om jullie dichter bij elkaar te brengen in tijden dat we afstand moeten houden.

We hebben vier karakters gemaakt zodat jij je dierbare precies kan laten weten waarvoor jij hem of haar zo waardeert. Lees hier onder meer over deze karakters en kies er één uit.

De Held:

De harde werkers, de doordouwers, de mensen die nooit opgeven en altijd maar doorgaan. De helpende hand, de redder in nood, met oog voor de ander. Zeker nu zien we veel van deze mensen. Ken jij zo’n HELD en wil je diegene bedanken voor alles wat hij of zij doet? Laat ons dan weten wie het is en wij sturen gratis een speciaal stukje Beemster kaas naar jouw held.

De Liefde:

Je favoriete persoon, de liefde van je leven, je beste vriend of vriendin of de persoon die je hart heeft gestolen. Heb jij ook zo’n speciaal persoon in je leven, laat ons dan weten wie dat is en wij zorgen dat jouw LIEFDE gratis een speciaal stukje Beemster kaas toegestuurd krijgt.

De Lach:

Het zonnetje in huis, degene die altijd iedereen opbeurt of juist iemand die er voor zorgt dat jij de hele dag in een deuk ligt. Ken jij iemand die er altijd voor zorgt dat jij een glimlach op je gezicht krijgt en wil jij diegene bedanken met een heerlijk kaasje? Laat ons weten wie jouw LACH is en wij zorgen dat hij of zij kan genieten van een heerlijk gratis stukje Beemster kaas.

De Schouder:

We kennen ze allemaal, de personen die er altijd voor je zijn, je steun en toeverlaat. Je moeder die je altijd net op het juiste moment belt, die beste vriend waar je even lekker mag klagen of je zusje die dag en nacht voor je klaar staat als je het hard nodig hebt.  Kortom; een echte SCHOUDER die altijd voor je klaar staat. Heb jij zo iemand in je leven? Laat ons dat dan weten en wij sturen gratis een speciaal stukje Beemster kaas naar ze op.

Hoe doe je mee?

1. Kies het karakter van je dierbare.

2. Maak een videoboodschap en vertel ons waarom deze persoon jouw Held/Lach/Liefste/Schouder is en een lekker stukje Beemster kaas verdient.

3. Post deze video op je eigen Instagram- of Facebook-account met de #zeghetmetbeemster. Zorg dat je profiel openbaar is.

4. Als je bent uitgekozen, nemen wij contact met je op en wordt het gratis stukje Beemster kaas z.s.m. bezorgd bij je dierbare (max. 500 aanmeldingen).

Lees hier de actievoorwaarden.