17 juli 2019 Belegen 48+, 2-plaks Belegen Beemster heeft een smakelijke balans tussen het pittige van Oude kaas en het zachte van de jongere variant. Deze Belegen 48-plusser is rijk en vol van smaak en tegelijkertijd romig en mals in de… Zie meer
21 augustus 2017 Extra Belegen 48+ Extra Belegen Beemster is gerijpt onder premium omstandigheden. Zoals een uitgebalanceerde temperatuur en luchtvochtigheid. Mede daaraan dankt deze volle kaas zijn herkenbare, intense karakter en pittige nasmaak. Onze Beemster Extra Belegen 48+ is gemaakt met… Zie meer
22 augustus 2017 Oud 48+ Beemster Oude kaas krijgt nog rustig de tijd om natuurlijk te rijpen. Dit zorgt voor een unieke, pittige 48+ kaas met een zeer rijke smaak. Beemster Oud is beroemd, omdat het een oude kaas is… Zie meer
17 juli 2019 Oud 48+, 2-plaks Beemster Oude kaas krijgt nog rustig de tijd om natuurlijk te rijpen. Dit zorgt voor een unieke, pittige 48+ kaas met een zeer rijke smaak. Beemster Oud is beroemd, omdat het een oude kaas is… Zie meer
23 augustus 2017 Extra Oud 48+ Beemster Extra Oud is een 48+ kaas om echt van te genieten. Hier in de Beemster krijgt de kaas rustig de tijd om te rijpen. Dit zorgt voor een unieke, zilte, zeer rijke smaak en… Zie meer
3 oktober 2017 Komijn 48+ Beemster Komijn is smedig, smaakvol, licht zoet en pittig. De aparte, kruidige smaak van komijn combineert subliem met de delicate, zacht-romige smaak van Beemster kaas. Onze Beemster Komijn 48+ is gemaakt met vegetarisch stremsel en… Zie meer
25 augustus 2017 Royaal Beemster Royaal is een echte verwenkaas met een iets nootachtige, lichtzoete smaak. Beemster kaas is bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk, lokaal gemaakt in de Beemster polder. Beemster Royaal smelt heel goed, waardoor het bij… Zie meer
5 september 2017 Graskaas Graskaas is de beaujolais primeur onder de kazen. Het is kaas gemaakt van de melk van de eerste weidegang. De kaas heeft een korte natuurlijke rijpingstijd. De koeien zijn weer de wei in, het gras… Zie meer