Onze Kazen

Beemster kazen worden echt gemaakt in de Beemster polder. Altijd van melk van Noord-Hollandse koeien die gemiddeld 180 dagen per jaar, 10 uur per dag buiten lopen. Beemster heeft een hele familie aan kazen, elke kaas heeft een uitgesproken smaak en toch delen ze dat ‘smedige’ mondgevoel. De meeste Beemster kazen worden gemaakt met vegetarisch stremsel (microbieel) en zijn dus vegetarische kazen.

Wil je meer weten over hoe we ze maken?

30+ Jong

30+ Jong

Zacht & Fris

Jong Belegen 48+

Jong Belegen 48+

Smeuïg & Mild

Oud 48+

Oud 48+

Rijk & Pittig

30+ Jong Belegen

30+ Jong Belegen

Fris & Mild

30+ Belegen

30+ Belegen

Mild & Rijk

30+ Oud

30+ Oud

Rijk & Krachtig

Jong 48+

Jong 48+

Fris & Romig

Belegen 48+

Belegen 48+

Vol & Rijk

Extra Belegen 48+

Extra Belegen 48+

Vol & Pittig

Oud 48+, 2-plaks

Oud 48+, 2-plaks

Rijk & Pittig

Extra Oud 48+

Extra Oud 48+

Rijk & Zilt

X-O- 48+

X-O- 48+

Extra rijk & Zilt

Mosterd 48+

Mosterd 48+

Pittig & Romig

Komijn 48+

Komijn 48+

Licht zoet & Pittig

Geitenkaas 50+

Geitenkaas 50+

Romig & Zacht

Royaal

Royaal

Notig & Licht zoet

Graskaas

Graskaas

Fris & Romig

Biologisch

Biologisch

Zacht, Fris & Romig