Onze kazen
Beemster kazen worden echt gemaakt in de Beemster polder. Altijd van melk van Noord-Hollandse koeien die gemiddeld 180 dagen per jaar, 10 uur per dag buiten lopen. Beemster heeft een hele familie aan kazen, elke kaas heeft een uitgesproken smaak en toch delen ze dat ‘smedige’ mondgevoel. De meeste Beemster kazen worden gemaakt met vegetarisch stremsel (microbieel) en zijn dus vegetarische kazen.
Wil je meer weten over hoe we ze maken?
Signature Pumpkin Spice
Romig met specerijen
Signature Royaal Grand Cru
Notig & Licht zoet
Signature Aged
Rijk & Pittig
Signature Extra Aged
Rijk & Zilt
Signature X-O-
Rijk & Zilt
30+ Jong
Zacht & Fris
30+ Jong Belegen
Fris & Mild
30+ Belegen
Mild & Rijk
30+ Oud
Rijk & Krachtig
Jong 48+
Fris & Romig
Jong 48+, Voordeelverpakking
Fris & Romig
Jong Belegen 48+
Smeuïg & Mild
Jong Belegen 48+, Voordeelverpakking
Smeuïg & Mild
Jong Belegen 48+, 2-plaks
Smeuïg & Mild
Belegen 48+
Vol & Rijk
Belegen 48+, Voordeelverpakking
Vol & Rijk
Belegen 48+, 2-plaks
Vol & Rijk
Extra Belegen 48+
Vol & Pittig
Oud 48+
Rijk & Pittig
Oud 48+, 2-plaks
Rijk & Pittig
Extra Oud 48+
Rijk & Zilt
Komijn 48+
Licht zoet & Pittig
Royaal
Notig & Licht zoet
Graskaas
Fris & Romig