Onze kazen

Beemster kazen worden echt gemaakt in de Beemster polder. Altijd van melk van Noord-Hollandse koeien die gemiddeld 180 dagen per jaar, 10 uur per dag buiten lopen. Beemster heeft een hele familie aan kazen, elke kaas heeft een uitgesproken smaak en toch delen ze dat ‘smedige’ mondgevoel. De meeste Beemster kazen worden gemaakt met vegetarisch stremsel (microbieel) en zijn dus vegetarische kazen.
Wil je meer weten over hoe we ze maken?

Signature Pumpkin Spice
Romig met specerijen

Signature Royaal Grand Cru
Notig & Licht zoet

Signature Aged
Rijk & Pittig

Signature Extra Aged
Rijk & Zilt

Signature X-O-
Rijk & Zilt

30+ Jong
Zacht & Fris

30+ Jong Belegen
Fris & Mild

30+ Belegen
Mild & Rijk

30+ Oud
Rijk & Krachtig

Jong 48+
Fris & Romig

Jong 48+, Voordeelverpakking
Fris & Romig

Jong Belegen 48+
Smeuïg & Mild

Jong Belegen 48+, Voordeelverpakking
Smeuïg & Mild

Jong Belegen 48+, 2-plaks
Smeuïg & Mild

Belegen 48+
Vol & Rijk

Belegen 48+, Voordeelverpakking
Vol & Rijk

Belegen 48+, 2-plaks
Vol & Rijk

Extra Belegen 48+
Vol & Pittig

Oud 48+
Rijk & Pittig

Oud 48+, 2-plaks
Rijk & Pittig

Extra Oud 48+
Rijk & Zilt

Komijn 48+
Licht zoet & Pittig

Royaal
Notig & Licht zoet

Graskaas
Fris & Romig