Loaded nacho’s met Beemster belegen & gegrilde kip
Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 20 min.
Ingrediënten
- 250 g gegrilde kip
- 200 g mais
- 50 g lente ui
- 0,5 pot Santa Maria Red Jalapeño
- 300 g Beemster Belegen, geraspt
- 1 zak Santa Maria Nacho Chips
- 200 g tomaat
- 1 stuk rode ui
- 1 stuk avocado
- 30 g verse koriander
- Santa Maria Chunky Wrap Salsa Medium
- Creme fraiche
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 225 ˚C.
- Verdeel de nacho’s gelijkmatig over een ovenplaat.
- Snijd de kip en asperges in kleine stukjes.
- Bedek de chips gelijkmatig met de kip, asperges, lente ui, jalapeño en mais. Bestrooi met de kaas.
- Bak gedurende ongeveer 5-10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
- Top af met tomaten, de ui en de avocado. Garneer met de verse koriander.
- Serveer met de salsa en creme fraiche
Benieuwd naar onze andere borrelrecepten? Kijk dan hier.