Beemster kazen vallen in de Superior Taste prijzen!

Beemster kazen vallen in de Superior Taste prijzen!

Beemster heeft bij de Superior Taste Award mooie prijzen gewonnen:

  • De “Beemster 30+ Oud” werd met een 3 Gouden Sterren 2019 Superior Taste Award bekroond voor de derde keer op rij, wat een CRYSTAL Award betekent.
  • De “Extra Oude Beemster” en “Beemster Royaal” werden met een 3 Gouden Sterren 2019 Superior Taste Award bekroond.
  • De “Oude Beemster” krijgt een 2 Gouden Sterren 2019 Superior Taste Award.

De producten worden bij Het Superior Taste institute  beoordeeld en gescoord volgens een strikte en neutrale methode. De producten worden blind geproefd door een groot panel onafhankelijke Eet en Drankprofessionals die de merknaam van het product niet kennen noch de herkomst ervan terwijl ze het proeven. Naast de algemene score geven de Chefs en Sommeliers commentaar en suggesties voor verdere productverbetering. De jury van het Instituut is samengesteld uit prestigieuze Chefs en Sommeliers zoals: Ferran Centelles, Hoofd Sommelier van de El Bulli Foundation, Manuel Jimenez, Beste Sommelier van Spanje 2017, Alain Nonnet met 2 Michelin-sterren gedurende 36 jaar, Gaetano Raguni, Winnaar van Bocuse d’Or Italië 2017, Alan Coxon, Brits Ambassadeur voor Eetwaren/Drank  en BBC TV presentator  of Cristina Figueira met 1 Michelin-ster.

In de loop der jaren heeft het Instituut meer dan 15.000 producten getest. Dit jaar werden 1885 producten gecertificeerd: de bekroonde producten zijn zichtbaar op de website van het International Taste Institute: https://www.taste-institute.com

Benieuwd welke wij kazen wij allemaal maken? Kijk dan op onze assortimentspagina.