Tosti-Tijd aflevering 1

Tosti-Tijd aflevering 1

Strijd om de lekkerste tosti
In een 4-delige serie gaan mensen bij The Tosti Club de strijd met elkaar aan om hun lekkerste tosti recept te maken en te laten proeven. In Tosti-Tijd aflevering 1 gaan Alexander en Janne de strijd met elkaar aan. Wie van hen maakt de lekkerste tosti? Wordt het de tosti met Beemster Komijn, kip en spinazie van Alexander? Of toch de tosti met Beemster Geitenkaas, witlof en zongedroogde tomaten? Bekijk snel de video hierboven! 

Hier bekijk je aflevering 2 & aflevering 3 van Tosti-Tijd! 

Over Tosti-Tijd: 

Dat een tosti dé guilty pleasure van heel veel mensen is dat wisten wij natuurlijk al een tijdje. Daarom vinden we het nu tijd om deze heerlijke snack (of ontbijt of lunch natuurlijk) op een voetstuk te plaatsen. Daarom staat bij ons de komende maand alles in het teken van jawel; de tosti. TOSTI-TIJD dus!   

De komende weken gaan wij opzoek naar de lekkerste tosti recepten. Want zeg nu eerlijk, je kunt heel veel kanten op met de tosti. Wil je een pantosti of toch uit een tosti-ijzer? En welk soort brood, beleg en saus kies je er dan bij? Een kenmerk van onze Beemster kazen is dat ze goed smelten, wat dus perfect is voor op een tosti! 


Win een tosti lunch voor 5 personen!

Ook zijn we heel benieuwd naar JOUW favoriete tosti-recept en hopen dat je deze met ons wilt delen. Dan maak jij automatisch kans op een hele toffe prijs! Namelijk een volledig verzorgde lunch voor jou en 4 vrienden bij een vestiging van The Tosti Club. Hoe je dat kunt winnen*? 

  • Deel jouw favoriete tosti-recept op Facebook of Instagram en gebruik daarbij de #tostibeemsterkaas.
  • Upload deze foto in de actieperiode (tussen 23 april en 9 mei 2019). 
  • Bekijk hier de actievoorwaarden. 

We zijn heel benieuwd naar jullie lekkerste recepten!