Loaded nacho’s met Beemster belegen & gegrilde kip

Loaded nacho’s met Beemster belegen & gegrilde kip

Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 20 min.

Ingrediënten

  • 250 g gegrilde kip
  • 200 g mais
  • 50 g lente ui
  • 0,5 pot Santa Maria Red Jalapeño
  • 300 g Beemster Belegen, geraspt
  • 1 zak Santa Maria Nacho Chips
  • 200 g tomaat
  • 1 stuk rode ui
  • 1 stuk avocado
  • 30 g verse koriander
  • Santa Maria Chunky Wrap Salsa Medium
  • Creme fraiche

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 225 ˚C.
  2. Verdeel de nacho’s gelijkmatig over een ovenplaat.
  3. Snijd de kip en asperges in kleine stukjes.
  4. Bedek de chips gelijkmatig met de kip, asperges, lente ui, jalapeño en mais. Bestrooi met de kaas.
  5. Bak gedurende ongeveer 5-10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
  6. Top af met tomaten, de ui en de avocado. Garneer met de verse koriander.
  7. Serveer met de salsa en creme fraiche

Benieuwd naar onze andere borrelrecepten? Kijk dan hier.