Pantosti met Beemster Geitenkaas, peer en pecannoten

Lunchgerecht. 2 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 1 rijpe handpeer
  • 25 g pecannoten
  • 7½ g platte peterselie (bakje 15 g)
  • 4 sneetjes speltbrood
  • 15 g boter (op kamertemperatuur)
  • 1 el honingmosterd
  • 125 g Beemster Geitenkaas Belegen

Bereiden

  1. Schil de peer, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd in dunne plakjes. Hak de pecannoten en snijd de peterselie fijn.
  2. Bestrijk de sneetjes speltbrood aan één kant met de boter. Bestrijk de andere kant met de mosterd. Beleg 4 sneetjes op de mosterdkant met de helft van de geitenkaas. Verdeel de peer erover.
  3. Bestrooi de peer met de noten en de peterselie. Verdeel de rest van de kaas erover. Leg de overgebleven sneetjes brood met de mosterdkant naar beneden erop.
  4. Bak de tosti’s in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur in ca. 10 min. aan beide kanten bruin. Keer halverwege. Snijd de pantosti met Beemster Geitenkaas schuin door en serveer direct.

Dit recept is ontwikkeld door Albert Heijn/ Allerhande.

Op zoek naar andere tosti-inspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.