De smaak van Beemster 30+

Ken jij de smaak van de 30+ kazen van Beemster al? Deze zijn net zo lekker en bevatten 40% minder vet! Of je nu een snelle ontbijter of een uitgebreide genieter bent, met Beemster 30+ geef je smaak aan een nieuwe dag.

40% minder vet, 40% cashback

Onze Beemster 30+ kazen bevatten 40% minder vet dan onze 48+ kaas en zijn net zo lekker! Tijdens de actieperiode krijg je met Tikkie maar liefst 40% cashback als je één van onze 30+ actieproducten koopt! Deze actie geldt op de Beemster 30+ plakken en op verse Beemster 30+ stukken en loopt van 8 t/m 28 april 2024.

Wat is jouw ideale start van de dag? Geniet je van een boterham met Beemster Belegen bij het ontbijt? Of toch liever een Knäckebröd met Beemster 30+ Jong? Misschien ga je voor een plakje uit het vuistje voor onderweg?

De komende twee weken delen we op onze social mediakanalen twee video’s waarin we jou vragen naar jouw favoriete ochtendritueel. Leuk nieuws: de meest creatieve inzending belonen we met een smaakvol Beemster 30+ pakket, met allerlei leuke goodies en uiteraard de lekkerste kaas!

Wil jij kans maken? Plaats dan jouw antwoord onder de 30+ winactie Reels en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar.

Lees hier de actievoorwaarden

Recepten