Tosti met pesto, zongedroogde tomaat en Beemster® Royaal door Brenda Kookt

Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.
Ingrediënten
- 8 witte casinoboterhammen
- Boter
- 4 eetlepels groene pesto
- 8 zongedroogde tomaatjes, in stukjes
- 2 theelepels geroosterde pijnboompitjes
- 4 plakken Beemster® Royaal
Keukenspullen
Grill of tosti-ijzer
Bereiden
- Besmeer 4 boterhammen met boter. Draai de boterhammen om, met de beboterde kant naar beneden. Besmeer de andere kant met groene pesto en verdeel hierover stukjes zongedroogde tomaat en de pijnboompitjes.
- Leg op iedere boterham een plak Beemster® Royaal. Leg vervolgens de overige boterhammen op de kaas en besmeer de bovenkant met boter.
- Bak de tosti’s in de grill of het tosti-ijzer goudbruin en krokant.
- Snijd de tosti’s hierna door (het leukste voor een tosti is schuin doormidden) en eet ze direct op.
Dit gerecht is gemaakt door Brenda Kookt.
Is een tosti jouw favoriete gerecht voor de lunch? We hebben nog veel meer lekkere tosti-recepten voor je. Wellicht valt deze tosti met kipfilet, Beemster® Jong Belegen en chipotlemayo ook in de smaak.