Wraprolletjes met eiersalade & Beemster® Signature Aged door Claudia Damen
Borrelgerecht. 15 stuks. Bereiden 15 min.
Ingrediënten
- 200 gram Beemster® Signature Aged
- 8 eieren
- 3 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- 1 el bieslook
- 3 grote tortilla’s
- 30 gram rucola
- 30 gram gesnipperde rode kool
Bereiden
- Kook de eieren in 8 minuten gaar. Spoel goed af met koud water, pel en doe de eieren in een ruime kom.
- Voeg de mayonaise, mosterd en bieslook toe en prak fijn. Breng op het einde nog op smaak met peper en zout.
- Snijd de Beemster® Signature Aged in reepjes.
- Verhit de tortilla’s kort zodat ze makkelijker op te rollen zijn en verdeel hier de eiersalade, rucola, rode kool en reepjes Beemster kaas over.
- Rol strak op en bewaar in huishoudfolie tot je klaar bent je borrelhapje op te dienen. Snijd dan de wraprolletjes in 5 gelijke stukken.
Dit gerecht is gemaakt door Claudia Damen.
Maak de borrel compleet en serveer naast deze wraprolletjes ook crostini’s met carpaccio en een zelfgemaakte kaassalade.