Pantosti met Beemster® Geitenkaas, peer en pecannoten
Lunchgerecht. 2 personen. Bereiden 15 min.
Ingrediënten
- 1 rijpe handpeer
- 25 g pecannoten
- 7½ g platte peterselie (bakje 15 g)
- 4 sneetjes speltbrood
- 15 g boter (op kamertemperatuur)
- 1 el honingmosterd
- 125 g Beemster® Geitenkaas Belegen
Bereiden
- Schil de peer, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd in dunne plakjes. Hak de pecannoten en snijd de peterselie fijn.
- Bestrijk de sneetjes speltbrood aan één kant met de boter. Bestrijk de andere kant met de mosterd. Beleg 4 sneetjes op de mosterdkant met de helft van de geitenkaas. Verdeel de peer erover.
- Bestrooi de peer met de noten en de peterselie. Verdeel de rest van de kaas erover. Leg de overgebleven sneetjes brood met de mosterdkant naar beneden erop.
- Bak de tosti’s in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur in ca. 10 min. aan beide kanten bruin. Keer halverwege. Snijd de pantosti met Beemster® Geitenkaas schuin door en serveer direct.
Dit recept is ontwikkeld door Albert Heijn/ Allerhande.
Op zoek naar andere tosti-inspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.