Triangel met rosbief, Beemster 30+ Oud & tomaten-artisjoktapenade
Lunchgerecht. 2 personen. Bereiden 10 min.
Ingrediënten
- 1 courgette
- 1 tl olie
- 200 g artisjokharten
- 50 g semi-gedroogde cherrytomaatjes (koelvers)
- 1 el kappertjes
- 2 meergranentriangels
- 50 g ricotta
- 4 plakjes rosbief (vleeswaren)
- 2 plakken Beemster 30+ Oud
Keukenspullen
- Grillpan
Bereiden
- Schaaf met een kaasschaaf de courgette in de lengte in 4 plakken. Schep om met de olie en peper. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de courgette 3 min. Keer halverwege.
- Laat de artisjokken uitlekken en snijd fijn. Halveer de gedroogde tomaatjes en meng met de artisjok, kappertjes, ½ el kappertjesvocht, peper en eventueel zout.
- Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de ricotta. Beleg achtereenvolgens met de rosbief, kaas, gegrilde courgette en tomaten-artisjoktapenade. Bestrooi met peper, leg de bovenste helften erop en serveer.
Op zoek naar andere receptinspiratie? Bekijk dan onze receptpagina.