Geen borrel zonder Beemster

Borreltijd. Even helemaal niks. Fijn gezelschap. Een goed gesprek. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het allang niet meer. De tijd dat de tijd even stilstaat is verleden tijd. We scrollen. We swipen. We liken. We zijn er wel, maar toch ook niet. Daarom is de borrel niet zomaar een borrel. Het is een moment. Misschien wel het enige moment op de dag dat we even met elkaar zijn. Met aandacht voor de ander. En tijd om te genieten. Bij Beemster weten we dat als geen ander.

In onze unieke Beemster polder lijkt de tijd altijd een beetje trager te gaan. Hier wuift het gras nog in de laaghangende zon. Schuifelen koeien eindeloos door de weides. En maken we de kaas nog echt zoals we ‘m eigenlijk al generaties lang maken. Met alle tijd voor natuurlijke rijping. En volle aandacht voor echte smaak.

Onze Beemster Signature kazen zijn dan ook extra geschikt voor de borrel. Die zijn namelijk met nog iets meer tijd, ambacht en aandacht gemaakt. Bijzondere kazen. Met krachtige smaken. Ja, je proeft de Beemster polder op je borrelplank. Daarom durven wij met recht te zeggen: geen borrel zonder Beemster.

Een groep vrienden in een kroeg. Ze spelen een spelletje, hebben het naar hun zin en borrelen met overheerlijke Beemster kaas

Onze Beemster Signature kazen

Beemster Signature kazen zijn de smaakmakers van Beemster. Het zijn speciaal geselecteerde kazen die perfect zijn als basis voor de borrelplank. Deze kazen hebben allemaal een unieke smaak en zijn nèt even anders dan de ‘gewone’ Beemster kazen.

Beemster Signature Aged afbeelding
Beemster Signature Extra Aged afbeelding
Beemster Signature X-O- afbeelding
Beemster Signature Royaal Grand Cru afbeelding

Beemster Signature
Aged

Beemster Signature
Extra Aged

Beemster Signature
X-O-

Beemster Signature
Royaal Grand Cru

Beemster Signature
Pumpkin Spice

Beemster Signature Aged is rijk en pittig van smaak en een heerlijke borrelkaas. Deze kaas is ongeveer 10 maanden op natuurlijke wijze gerijpt en past perfect op iedere borrelplank of is heerlijk als blokje om te snacken.

Beemster Signature Aged heeft de kenmerkende stevige bite en smelt toch nog heerlijk in de mond. Het is de jongste kaas van het vaste Beemster Signature assortiment.

Beemster Signature Extra Aged zit vol van smaak met een zilt knappertje en is een perfecte borrelkaas. Deze kaas is ongeveer 18 maanden op natuurlijke wijze gerijpt en is onmisbaar op iedere borrelplank.

Beemster Signature Extra Aged is een kaas om echt van te genieten. In de Beemster krijgt deze kaas rustig de tijd om te rijpen. Dit zorgt voor een unieke, zilte, zeer rijke smaak en heerlijke witte rijpingskristallen. Het unieke aan deze oude kaas is dat hij ondanks zijn leeftijd nog perfect snijdbaar is.

Houd je van pit? Dan is deze Beemster Signature X-O- echt iets voor jou. Dit is de meest rijpe, brokkelige kaas uit de Beemster kaasmakerij. Deze kaas is circa 26 maanden gerijpt en is daardoor de oudste kaas die we hebben. Dat proef je door de meest knapperige rijpingskristallen en het, voor Beemster kazen, kenmerkende romige mondgevoel.

Beemster Signature X-O- is dan ook een felbegeerde favoriet.

Een kaas zoals je nog nooit geproefd hebt. Beemster Signature Royaal Grand Cru is een stevige, licht brokkelige kaas die ongeveer 12 maanden op sparrenhouten planken rijpt. Unieke aroma‘s combineren met een subtiel smeltende, romige textuur. Fijne rijpingskristallen maken van deze kaas een specialiteit.

Door een andere bereidingswijze is deze kaas uniek en écht anders van smaak dan onze overige Beemster Signature kazen.

De smaak van het najaar: Een onweerstaanbare mix van specerijen, waaronder kaneel, nootmuskaat, kardemom en gember gecombineerd met de rijke, romige smaak van onze jonge Beemster kaas.

Deze jonge kaas is perfect voor de herfst en winter, en brengt een vleugje gezelligheid en comfort naar elke kaasplank.

De Beemster Signature kazen zijn te vinden in het vers schap in de supermarkt, of verkrijgbaar in de webshop van Beemster kaas

Beemster Signature assortiment met Tikkie cashback actie

Tikkie: 50% cashback op Beemster Signature borrelstukjes

Welk Beemster Signature borrelstukje kies jij? Aged, Extra Aged, X-O-, Royaal Grand Cru of onze gloednieuwe smaak. Jij mag het zeggen! En wel met cashback. Dit betekent: als jij bij de supermarkt langs gaat en de Signature borrelstukjes koopt, dan kun je via Tikkie 50% van het aankoopbedrag terugkrijgen. Bewaar de bon dus goed!

LET OP: Deze actie loopt van: 7 oktober 2024 t/m 10 november 2024 (Met uitzondering van week 43: 21 oktober 2024 tot en met 27 oktober 2024)

Recepten