Bladerdeegrolletjes met Beemster Signature Aged, olijf & oregano
Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 10 min + 17 min. oventijd
Ingrediënten
- 1 rol vers bladerdeeg
- 75 g Beemster Signature Aged
- 10 g verse oregano
- 50 g zwarte olijven plakjes
- ½ tl zoete gerookte-paprikapoeder
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Neem het bladerdeeg uit de verpakking en rol het deeg uit.
- Rasp de kaas. Snijd de oregano en plakjes olijven fijn. Verdeel de kaas, olijven en ¾ van de oregano over het bladerdeeg maar houd 3 cm van de randen vrij. Bestrooi met de gerookte paprikapoeder en druk goed aan.
- Rol het bladerdeeg vanaf de lange kant op en snijd in 20 plakjes. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de kaasrolletjes in 15-17 min. goudbruin in het midden van de oven. Bestrooi met de rest van de oregano en serveer.
Toch liever een ander hapje serveren bij de borrel? Bekijk dan onze receptpagina.