Kaassalade met Beemster® Graskaas door Claudia Damen

Borrelgerecht. 4 porties. Bereiden 10 min.
Ingrediënten
- 150 gram Beemster Graskaas, in kleine blokjes gesneden
- 1 el mayonaise
- 2 el crème fraîche
- 2 el fijngehakte bieslook
- 1 el mosterdzaad
- Mespunt mosterd
- Brood/stokbrood
- Kiemen
Bereiden
- Meng de mayonaise, crème fraîche, bieslook, mosterdzaad en mosterd met de blokjes kaas. Je kunt de kaassalade eventueel hoger op smaak brengen met wat peper en zout.
- Bewaar afgedekt in de koelkast totdat je de kaassalade gebruikt. Verdeel wat op een broodje en garneer met verse kiemen.
Dit gerecht is gemaakt door Claudia Damen.
Valt deze kaassalade in de smaak? Probeer dan ook zeker eens deze variant met Beemster® Royaal Grand Cru.