Wraprolletjes met eiersalade & Beemster® Signature Aged door Claudia Damen

wraprolletjes met eiersalade en beemster kaas

Borrelgerecht. 15 stuks. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 200 gram Beemster® Signature Aged
  • 8 eieren
  • 3 el mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • 1 el bieslook
  • 3 grote tortilla’s
  • 30 gram rucola
  • 30 gram gesnipperde rode kool

Bereiden

  1. Kook de eieren in 8 minuten gaar. Spoel goed af met koud water, pel en doe de eieren in een ruime kom.
  2. Voeg de mayonaise, mosterd en bieslook toe en prak fijn. Breng op het einde nog op smaak met peper en zout.
  3. Snijd de Beemster® Signature Aged in reepjes.
  4. Verhit de tortilla’s kort zodat ze makkelijker op te rollen zijn en verdeel hier de eiersalade, rucola, rode kool en reepjes Beemster kaas over.
  5. Rol strak op en bewaar in huishoudfolie tot je klaar bent je borrelhapje op te dienen. Snijd dan de wraprolletjes in 5 gelijke stukken.

Dit gerecht is gemaakt door Claudia Damen.

Maak de borrel compleet en serveer naast deze wraprolletjes ook crostini’s met carpaccio en een zelfgemaakte kaassalade.