3 x Goud Superior Taste Awards

3 x Goud Superior Taste Awards

De Beemster Extra Oud, de Beemster Royaal en de Beemster 30+ Oud werden onlangs bekroond met 3- sterren Superior Taste Awards, een top onderscheiding van het toonaangevende International Taste and Quality Institute.
Een fantastische smaak, goede textuur en een subtiele geur, alles met een uitmuntende score.

Het International Taste & Quality Institute – iTQi – gevestigd in Brussel, is de toonaangevende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken. Om voeding en drank te beoordelen, werkt iTQi nauw samen met vermaarde Chefs, Sommeliers en drankexperts die geselecteerd worden in samenwerking met de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliersorganisaties zoals Maîtres Cuisiniers de France, Academy of Culinary Arts, Hellenic Chefs’ Association en Académie Culinaire de France. De producten worden volledig blind getest, onverpakt en zonder enige vorm van identificatie.

Beemster kazen worden door de kaasmeesters gemaakt volgens traditionele receptuur en gemaakt van de beste melk. Kwaliteit staat voorop. Een gezonde koe, die veel buiten kan grazen, levert de beste melk op en daarmee maken wij als Noord- Hollandse coöperatie de lekkerste kazen, met allemaal hun eigen uitgesproken smaak. Wij zijn trots op het resultaat.