Terug naar overzicht
Bericht

Beemster Mac ’n Cheese pop-up!

De wintermaanden zijn aangebroken en daarom vinden wij van Beemster het tijd om jullie lekker onder te dompelen met culinaire recepten en inspiratie. Van 22 tot en met 24 november openen we het pop-up Beemster Mac ’n Cheese restaurant in Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn. Tijdens deze drie dagen durende pop-up kun je hier terecht voor de meest heerlijke en verrassende Mac ’n Cheese combinaties. Neem plaats in dit restaurant van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn en kies jouw ultieme Mac ’n Cheese recept.

Benieuwd hoe laat en waar je precies bij de pop-up kunt aanschuiven?

  • Vrijdag 22 november: 14.00 – 17.00 uur* 
  • Zaterdag 23 november: 11.30 – 18.30 uur
  • Zondag 24 november: 11.30 – 18.30 uur

Adres Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn: Brusselplein 15, 3541 CH Utrecht

*Vrijdag 22 november zal in het teken staan van een culinairy Beemster Mac ’n Cheese Experience. Syrco Bakker, 2-sterrenchef en #59 van de wereld zal een exclusieve kook experience geven.

 

Ultieme Beemster Mac ’n Cheese combinaties

Kun je niet wachten of wil je zelf een ultiem Mac ’n Cheese recept thuis maken? Dat kan! Klik hier voor een deluxe versie met kaassaus, kreeft en asperges. Liever een recept met over the top kaas? Die vind je hier! Ben je zelf gek op la dolce vita en een echte Italiaanse receptliefhebber? Dan kunnen we je deze Italiaanse versie van Mac ’n Cheese zeker aanbevelen!