Qmusic & Beemster lunch op grote hoogte

Qmusic & Beemster lunch op grote hoogte

De lunch is voor veel mensen het hoogtepunt van je werk- of studiedag. We vergeten helaas in de drukte vaak om er goed voor te gaan zitten en er écht van te genieten. Q-dj Menno helpt je daarbij door rond 12:00 uur altijd 2 energieke tracks te draaien tijdens ‘Alright Stop. Lunchtime’ en nodigt je nu uit voor een onvergetelijke Beemster kaas lunch, bereid door een professionele kok. Een ding is zeker: dit wordt zeker niet een ‘gewone’ lunchtime break, want je gaat lunchen op grote hoogte in de Beemster! Op de boerderij van boerin Sandra krijgen de winnaars op 50 meter hoogte deze exclusieve lunch geserveerd.

Druk jij van 9 mei t/m 12 mei tijdens ‘Alright Stop. Lunchtime’ op de button die dan verschijnt in de Q-app? Dan kun je teruggebeld worden. Als jij in de uitzending komt, word je op vrijdag 13 mei met Menno omhoog getakeld voor een unieke lunch.

CLAIM JE STOEL

Behalve via het programma van Menno, maak je hier ook kans! Je kunt namelijk twee stoelen claimen op deze pagina. Uit alle deelnemers die stoelen geclaimed hebben, worden uiteindelijk willekeurig vier winnaars geselecteerd. 

Goed te doen toch? Tenminste als je geen hoogtevrees hebt… 😉