Bagel met verse kruidenomelet, Beemster Oud en veldsla

Bagel met verse kruidenomelet, Beemster Oud en veldsla

Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 5 g bieslook
  • 5 g peterselie
  • 5 g dille
  • 6 eieren
  • 50 ml melk
  • 25 g ongezouten roomboter
  • 4 bagels
  • 4 plakjes Beemster Oud 48+
  • 20 g veldsla

Bereiden

  1. Snijd de kruiden fijn. Klop met de eieren, melk, peper en zout los. Verhit de boter in een kleine koekenpan en schenk het eimengsel erbij. Roer door en laat op laag vuur met de deksel op de pan in ca. 10 min. garen.
  2. Snijd de bagels open. Snijd de omelet in punten. Beleg de bagels met de omelet, kaas en veldsla. Bestrooi met peper en dek af met de bovenste helften van de bagels.

Bereidingstip
Je kunt variëren met verse kruidensoorten in de omelet.

Toch liever iets anders op tafel zetten voor de lunch? Bekijk dan onze receptpagina.