arrow-left Terug naar overzicht

Borrelbrood met Beemster Belegen

Borrelgerecht. Minimaal 4 personen. Voorbereiden 10 min. Bereiden 15 min. 

Ingrediënten

  • 1 heel, ongesneden ciabatta
  • 4 plakken Beemster Belegen
  • 3 takjes rozemarijn

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de ciabatta om de 3 cm in de breedte in (niet helemaal door) en daarna om de 3 cm in de lengte zodat er een ruitpatroon ontstaat.
  2. Snijd de plakken Beemster Belegen in de lengte in repen. Steek de repen kaas in de inkepingen in het brood. Pluk de naaldjes van de rozemarijn en steek ze her en der in de inkepingen.
  3. Bak het brood ca. 15 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.
  4. Serveer het brood bijvoorbeeld in combinatie met een borrelplank

Lees ook andere recepten