arrow-left Terug naar overzicht

Borrelspiesjes met Beemster Belegen borrelblokjes en salami

Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 5 min. 

Ingrediënten

  • 100 g salami (aan een stuk)
  • 1 bakje Beemster Belegen borrelblokjes (op kamertemperatuur)
  • 12 blauwe druiven
  • 12 groene olijven

Keukenspullen

  • 12 saté- of tapasprikkers

Bereiden

  1. Haal eventueel het vel van de salami, halveer het stuk worst in de lengte en snijd de stukken in plakken van 1 cm dik.
  2. Prik aan 1 prikker achtereenvolgens een borrelblokje, een plakje salami, weer een borrelblokje, een druif, weer een borrelblokje, een olijf en weer een borrelblokje. Maak zo nog 11 spiesjes.
  3. Serveer de borrelspiesjes met mosterd om te dippen en stokbrood voor erbij.

Op zoek naar andere receptinspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.

Lees ook andere recepten