Borrelspiesjes met Beemster Belegen en salami

Borrelspiesjes met Beemster Belegen en salami

Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 5 min.

Ingrediënten

  • 100 g salami (aan een stuk)
  • 200 g stuk Beemster Belegen 48+
  • 12 blauwe druiven
  • 12 groene olijven

Keukenspullen

  • 12 saté- of tapasprikkers

Bereiden

  1. Haal eventueel het vel van de salami, halveer het stuk worst in de lengte en snijd de stukken in plakken van 1 cm dik. Snijd de kaas in kleine blokjes.
  2. Prik aan 1 prikker achtereenvolgens een kaasblokje, een plakje salami, weer een kaasblokje, een druif, weer een borrelblokje, een olijf en weer een kaasblokje. Maak zo nog 11 spiesjes.
  3. Serveer de borrelspiesjes met mosterd om te dippen en stokbrood voor erbij.

Op zoek naar andere receptinspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.