Carpaccio wraprolletjes met Beemster Royaal Grand Cru
Borrelgerecht. 24 stuks. Bereiden 10 min.
Ingrediënten
- 100 g Beemster Royaal Grand Cru
- 50 g zongedroogde tomaatjes
- 4 groentetortilla’s (bijvoorbeeld wortel of bieten)
- 4 el truffelmayonaise
- 120 g carpaccio
- 30 g rucola
Keukenspullen
- Blokrasp
Bereiden
- Rasp de kaas op de grove kant van de blokrasp. Snijd de tomaatjes grof.
- Leg een tortillawrap op een snijplank. Besmeer met een dun laagje truffelmayonaise, laat aan 1 kant de rand vrij.
- Verdeel ¼ van de carpaccio net onder het midden van de tortillawrap over de mayonaise. Verdeel daar ¼ van de tomaat, ¼ van de rucola en ¼ van de kaas over.
- Rol de tortilla strak op vanaf de kant waar de mayonaise zit, naar de kant die open is gelaten. Snijd in plakjes en verdeel over een schaal. Herhaal dit met de rest van de tortilla’s en vulling..
Enthousiast geworden van het rollen en zin in nog meer lekkere dingen? Lees dan hier hoe je je borrelplateau compleet maakt. Ook een kaassalade met Beemster zet je zo op tafel.