Mini flammkuchen met Beemster® Graskaas en truffelmayo

Voorgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.
Ingrediënten
- 4 kleine tortillawraps
- 125 ml crème fraîche
- 2 el truffelmayonaise
- een snufje knoflookpoeder
- 1 middelgrote rode ui
- 100 g champignons
- 100 g cherrytomaten
- stukje van ca. 75 g Beemster® Graskaas
- rucola voor garnering
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 5 min in de oven tot ze krokant zijn. Is jouw bakplaat niet groot genoeg? Bak de wraps dan in twee keer.
- Meng ondertussen de crème fraîche, truffelmayonaise en knoflookpoeder door elkaar. Snijd de rode ui in halve ringen, de champignons in dunne plakjes en de tomaten in partjes. Rasp de kaas.
- Neem uit de oven en besmeer met het crèmefraîchemengsel. Verdeel de champignons, tomaten en ui erover en bestrooi met de kaas
- Bak nog ca. 7 min. in de oven. Neem uit de oven en bestrooi met de rucola. Snijd vlak voor het serveren in puntjes.
Serveertip
Lekker met extra veel truffelmayo.
Bereidingstip
Kan ook gemaakt worden met Beemster® Extra Belegen.
Gek op flammkuchen? Probeer dan zeker ook deze variant met gebakken ei en groene kruiden eens.