Serving Fish tosti met tuna melt en Beemster Jong Belegen
Lunchgerecht. 1 persoon. Bereiden 10 min.
Ingrediënten
- 2 sneetjes stevig volkorenbrood
- 2 el guacamole*
- 2 plakken Beemster Jong Belegen 48+
- 1 el fijngehakte augurk of ringetjes bosui
- 80 g tonijn uit blik
Keukenspullen
- Sandwichgrill of tosti-ijzer
Bereiden
- Besmeer een snee brood met de guacamole, leg er een plak kaas, de augurk of bosui en tonijn op.
- Leg de tweede plak kaas en de tweede snee brood erbovenop.
- Druk lichtjes aan en grill in een sandwichgrill in 4-5 minuten goudbruin en knapperig.
Bereidingstip
*De beste guacamole? Die maak je natuurlijk zelf! Prak een avocado fijn en meng deze naar smaak met blokjes tomaat, gesnipperde rode ui, fijngehakte rode peper, geraspte limoenschil, een beetje limoensap, peper & zout!
Op zoek naar andere receptinspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.