Tosti met Beemster Jong Belegen, kipfilet & chipotlemayo

Tosti met Beemster Jong Belegen, kipfilet & chipotlemayo

Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 20 min.

Ingrediënten

  • 8 sneetjes brood naar keuze
  • 8 plakken Beemster Jong belegen
  • 4 plakken kipfilet
  • 100 g gegrilde paprika (uitgelekt)
  • 100 g mayonaise
  • 2 el chipotle sauce

Bereiden

  1. Beleg 4 sneetjes brood met een plak kaas. Verdeel daar de plakken kipfilet, gegrilde paprika en vervolgens de rest van de kaas over. Leg de overige sneetjes brood erop.
  2. Meng de mayonaise en chipotle sauce door elkaar. Bestrijk de bovenkanten van de broodjes elk met 1 tl chipotle-mayo.
  3. Verhit 2 koekenpannen op laag vuur en leg de tosti’s met de mayonaisekant naar beneden in de pannen. Bestrijk nu de bovenkanten ook weer elk met 1 tl chipotle-mayo. Keer de tosti’s na 4 min. als ze goudbruin zijn en bak nog 3 min. Neem de tosti’s uit de pan en snijd ze doormidden. Serveer de rest van de chipotle-mayo erbij.

Benieuwd naar andere tosti recepten? Probeer deze tosti met gebakken paddenstoelen & Beemster Belegen eens.