Tosti met Beemster Jong Belegen, kipfilet & chipotlemayo
Lunchgerecht. 4 personen. Bereiden 20 min.
Ingrediënten
- 8 sneetjes brood naar keuze
- 8 plakken Beemster Jong belegen
- 4 plakken kipfilet
- 100 g gegrilde paprika (uitgelekt)
- 100 g mayonaise
- 2 el chipotle sauce
Bereiden
- Beleg 4 sneetjes brood met een plak kaas. Verdeel daar de plakken kipfilet, gegrilde paprika en vervolgens de rest van de kaas over. Leg de overige sneetjes brood erop.
- Meng de mayonaise en chipotle sauce door elkaar. Bestrijk de bovenkanten van de broodjes elk met 1 tl chipotle-mayo.
- Verhit 2 koekenpannen op laag vuur en leg de tosti’s met de mayonaisekant naar beneden in de pannen. Bestrijk nu de bovenkanten ook weer elk met 1 tl chipotle-mayo. Keer de tosti’s na 4 min. als ze goudbruin zijn en bak nog 3 min. Neem de tosti’s uit de pan en snijd ze doormidden. Serveer de rest van de chipotle-mayo erbij.
Benieuwd naar andere tosti recepten? Probeer deze tosti met gebakken paddenstoelen & Beemster Belegen eens.