Pizza nacho’s met Beemster® Signature Aged door Oh My Foodness
Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.
Ingrediënten
- 200 g Beemster® Signature Aged, geraspt
- 200 g tortillachips
- 100 ml pizzasaus
- 100 g pepperoni, in stukjes
- ½ ui, in dunne halve ringen
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C hetelucht.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier en spreid hier de tortillachips over uit.
- Besprenkel de chips met pizzasaus en verdeel de geraspte Beemster Signature Aged over de saus.
- Verdeel tot slot de pepperoni en uienringen over de nacho’s en schuif de bakplaat in de oven.
- Bak de nacho’s 7-10 minuten tot de kaas helemaal is gesmolten. Serveer de pizza nacho’s direct.
Dit gerecht is gemaakt door Oh My Foodness.
Met nacho’s kun je nog veel meer variëren. Probeer ook naast deze pizza nacho’s ook deze versie met gegrilde kip en Beemster® Belegen eens.