Borrelspiesjes met Beemster Belegen en salami
Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 5 min.
Ingrediënten
- 100 g salami (aan een stuk)
- 200 g stuk Beemster Belegen 48+
- 12 blauwe druiven
- 12 groene olijven
Keukenspullen
- 12 saté- of tapasprikkers
Bereiden
- Haal eventueel het vel van de salami, halveer het stuk worst in de lengte en snijd de stukken in plakken van 1 cm dik. Snijd de kaas in kleine blokjes.
- Prik aan 1 prikker achtereenvolgens een kaasblokje, een plakje salami, weer een kaasblokje, een druif, weer een borrelblokje, een olijf en weer een kaasblokje. Maak zo nog 11 spiesjes.
- Serveer de borrelspiesjes met mosterd om te dippen en stokbrood voor erbij.
Op zoek naar andere receptinspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.