Bladerdeegrolletjes met Beemster Signature Aged, olijf & oregano

Bladerdeegrolletjes met Beemster Signature Aged, olijf & oregano

Borrelgerecht. 4 personen. Bereiden 10 min + 17 min. oventijd

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 75 g Beemster Signature Aged
  • 10 g verse oregano
  • 50 g zwarte olijven plakjes
  • ½ tl zoete gerookte-paprikapoeder

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Neem het bladerdeeg uit de verpakking en rol het deeg uit.
  2. Rasp de kaas. Snijd de oregano en plakjes olijven fijn. Verdeel de kaas, olijven en ¾ van de oregano over het bladerdeeg maar houd 3 cm van de randen vrij. Bestrooi met de gerookte paprikapoeder en druk goed aan.
  3. Rol het bladerdeeg vanaf de lange kant op en snijd in 20 plakjes. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de kaasrolletjes in 15-17 min. goudbruin in het midden van de oven. Bestrooi met de rest van de oregano en serveer.

Toch liever een ander hapje serveren bij de borrel? Bekijk dan onze receptpagina.