Beemster kaas is vanaf nu vegetarisch

Beemster kaas is vanaf nu vegetarisch

Het hele Beemster kaas assortiment is vernieuwd. Zo is onze Beemster kaas vanaf nu vegetarisch en geheel GMO-vrij maar nog altijd met de vertrouwde smaak en smedigheid. Daarom lanceren wij met trots een nieuw design voor onze verpakkingen. De nieuwe look laat precies zien waar we voor staan en waar we vandaan komen. Want echte kaas komt natuurlijk uit de Beemster.


GMO-vrij rantsoen
Onze boeren werken hard en met passie om ons van de beste melk te voorzien. En daar zijn wij trots op! De koeien lopen zo veel mogelijk buiten in de wei te grazen en als ze in de koudere periodes in de stal staan zijn ze van alle gemakken voorzien, waaronder een eigen ligbed en massageborstels. De Beemster koeien eten naast vers eiwitrijk gras, voer dat grotendeels door de boer zelf verbouwd wordt en helemaal GMO-vrij is.

Vegetarisch
Steeds meer mensen kijken nog bewuster naar de producten die ze kopen en eten. Daarom is onze Beemster kaas vanaf nu ook vegetarisch en gemakkelijk te herkennen aan het V-Label keurmerk. Onze vakkundige kaasmakers maken traditiegetrouw met de 100% Noord-Hollandse weidemelk, die we bij de boeren ophalen, nog altijd de lekkerste kaas. Dit doen zij op ambachtelijke wijze. Zo roeren zij bijvoorbeeld de wrongel met de hand. Dit kost meer tijd, maar zorgt wel voor de beste smaak en smedigheid. Want die blijft uiteraard hetzelfde, daar staan wij voor.

Nieuwe verpakking
Het vertrouwde stukje Beemster kaas wordt lokaal gemaakt in de Beemster polder. Om dat meer te laten zien hebben we onze kaas in een nieuw jasje gestoken, een nieuwe verpakking dus! Met de vertrouwde koeien en een smaakomschrijving op de voorkant en meer info over wat wij allemaal doen, zoals meer info over onze klimaatneutrale kaasmakerij, op de achterkant. Wist je bijvoorbeeld dat wij groene energie van onze eigen boeren gebruiken om de kaas te maken?

We zijn benieuwd naar jouw reactie op onze nieuwe verpakking. Laat je het ons weten?


Wil je meer weten over hoe wij onze Beemster kazen maken? Klik dan hier.
Onze hele range Beemster kazen kun je hier bekijken.