NIEUW: Beemster Geitenkaas

NIEUW: Beemster Geitenkaas

Genieten van 100 procent Noord-Hollandse geitenkaas op brood of cracker wordt nóg makkelijker. Nu is er namelijk Beemster Geitenkaas in plakjes. Ideaal voor geitenkaas liefhebbers die houden van echte smaak én gemak.

Geitenkaas wordt door steeds meer Nederlanders gewaardeerd. Beemster kaas komt daarom aan deze vraag tegemoet, met Beemster Geitenkaas in plakjes. Zacht, romig en verrassend lekker. Door de natuurlijke rijping ontwikkelt deze kaas z’n fijne onderscheidende smaak. Niet scherp, eerder mild.

Gezond en lekker
De geiten die voor de melk zorgen van deze bijzondere kaas zijn afkomstig van zeven geitenboerderijen uit Noord-Holland. Ze worden daar gevoerd met kuilgras uit de buurt dat vermengd is met lijnzaad. “Dat is goed voor de omega 3-vetzuren en zorgt voor zachtere melk”, zegt kaasmeester Henk Mul van Beemster kaas. “Dat maakt onze Beemster Geitenkaas niet alleen extra gezond, maar ook verrassend romig en lekker. Onze Beemster Geitenkaas is gemaakt van plantaardig stremsel en is dus een vegetarische kaas. Met deze plakjes variant van Beemster Geitenkaas doet iedereen in een handomdraai iets gezond en lekkers op zijn brood.