Beemster® kazen worden echt gemaakt in de Beemster polder. Altijd van melk van Noord-Hollandse koeien die gemiddeld 180 dagen per jaar, 10 uur per dag buiten lopen. Beemster® heeft een hele familie aan kazen, elke kaas heeft een uitgesproken smaak en toch delen ze dat ‘smedige’ mondgevoel. De meeste Beemster® kazen worden gemaakt met vegetarisch stremsel (microbieel) en zijn dus vegetarische kazen.

Wil je meer weten over hoe we ze maken?

30+ Jong

30+ Jong

Zacht & Fris

30+ Jong Belegen

30+ Jong Belegen

Fris & Mild

30+ Belegen

30+ Belegen

Mild & Rijk

30+ Oud

30+ Oud

Rijk & Krachtig

Beemster Jong best getest door het AD

Jong 48+

Fris & Romig

Jong Belegen 48+

Jong Belegen 48+

Smeuïg & Mild

Belegen 48+

Belegen 48+

Vol & Rijk

Extra Belegen 48+

Extra Belegen 48+

Vol & Pittig

Oud 48+

Oud 48+

Rijk & Pittig

Oud 48+, 2-plaks

Oud 48+, 2-plaks

Rijk & Pittig

Extra Oud 48+

Extra Oud 48+

Rijk & Zilt

Komijn 48+

Komijn 48+

Licht zoet & Pittig

Royaal

Royaal

Notig & Licht zoet

Royaal, 2-plaks

Royaal, 2-plaks

Notig & Licht zoet

Beemster Signature Aged

Signature Aged

Rijk & Pittig

Beemster Signature Royaal Grand Cru

Signature Royaal Grand Cru

Notig & Licht zoet

Signature X-O-

Signature X-O-

Rijk & Zilt

Beemster Signature Pumpkin Spice

Signature Pumpkin Spice

Romig met specerijen

Graskaas

Graskaas

Fris & Romig