
Beemster® kazen worden echt gemaakt in de Beemster polder. Altijd van melk van Noord-Hollandse koeien die gemiddeld 180 dagen per jaar, 10 uur per dag buiten lopen. Beemster® heeft een hele familie aan kazen, elke kaas heeft een uitgesproken smaak en toch delen ze dat ‘smedige’ mondgevoel. De meeste Beemster® kazen worden gemaakt met vegetarisch stremsel (microbieel) en zijn dus vegetarische kazen.
Wil je meer weten over hoe we ze maken?

30+ Jong
Zacht & Fris

30+ Jong Belegen
Fris & Mild

30+ Belegen
Mild & Rijk

30+ Oud
Rijk & Krachtig

Jong 48+
Fris & Romig

Jong 48+, Voordeelverpakking
Fris & Romig

Jong Belegen 48+
Smeuïg & Mild

Jong Belegen 48+, Voordeelverpakking
Smeuïg & Mild

Jong Belegen 48+, 2-plaks
Smeuïg & Mild

Belegen 48+
Vol & Rijk

Belegen 48+, Voordeelverpakking
Vol & Rijk

Belegen 48+, 2-plaks
Vol & Rijk

Extra Belegen 48+
Vol & Pittig

Oud 48+
Rijk & Pittig

Oud 48+, 2-plaks
Rijk & Pittig

Extra Oud 48+
Rijk & Zilt

Komijn 48+
Licht zoet & Pittig

Royaal
Notig & Licht zoet

Royaal, 2-plaks
Notig & Licht zoet

Signature Aged
Rijk & Pittig

Signature Extra Aged
Rijk & Zilt

Signature Royaal Grand Cru
Notig & Licht zoet

Signature X-O-
Rijk & Zilt

Signature Pumpkin Spice
Romig met specerijen

Graskaas
Fris & Romig