Beemster® kazen worden echt gemaakt in de Beemster polder. Altijd van melk van Noord-Hollandse koeien die gemiddeld 180 dagen per jaar, 10 uur per dag buiten lopen. Beemster® heeft een hele familie aan kazen, elke kaas heeft een uitgesproken smaak en toch delen ze dat ‘smedige’ mondgevoel. De meeste Beemster® kazen worden gemaakt met vegetarisch stremsel (microbieel) en zijn dus vegetarische kazen.
Wil je meer weten over hoe we ze maken?
30+ Jong
Zacht & Fris
30+ Jong Belegen
Fris & Mild
30+ Belegen
Mild & Rijk
30+ Oud
Rijk & Krachtig
Jong 48+
Fris & Romig
Jong 48+, Voordeelverpakking
Fris & Romig
Jong Belegen 48+
Smeuïg & Mild
Jong Belegen 48+, Voordeelverpakking
Smeuïg & Mild
Jong Belegen 48+, 2-plaks
Smeuïg & Mild
Belegen 48+
Vol & Rijk
Belegen 48+, Voordeelverpakking
Vol & Rijk
Belegen 48+, 2-plaks
Vol & Rijk
Extra Belegen 48+
Vol & Pittig
Oud 48+
Rijk & Pittig
Oud 48+, 2-plaks
Rijk & Pittig
Extra Oud 48+
Rijk & Zilt
Komijn 48+
Licht zoet & Pittig
Royaal
Notig & Licht zoet
Royaal, 2-plaks
Notig & Licht zoet
Kaasfondue
Notig & Licht zoet
Signature Aged
Rijk & Pittig
Signature Extra Aged
Rijk & Zilt
Signature Royaal Grand Cru
Notig & Licht zoet
Signature X-O-
Rijk & Zilt
Signature Pumpkin Spice
Romig met specerijen
Graskaas
Fris & Romig