arrow-left Terug naar overzicht

Beemster veggie-geitenkaastosti

Lunchgerecht. 1 persoon. Bereiden 10 min.

Ingredi├źnten

  • 2 sneetjes brood
  • 2 plakken Beemster Geitenkaas
  • 2 groene asperges
  • 1 snoeppaprika
  • ┬Ż sjalotje
  • 1 el mayonaise

Bereiden

  1. Beleg 1 snee brood met 1 plak geitenkaas. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges en halveer ze in de lengte. Leg de asperges op de geitenkaas.
  2. Snijd de snoeppaprika in plakjes en leg op de asperges. Snijd de sjalot fijn en strooi erover. Leg daar weer een plak geitenkaas en de tweede snee brood op.
  3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrijk de buitenkanten van de tosti met de mayonaise en bak de tosti in 6-8 min. goudbruin. Keer halverwege en doe eventueel een deksel op de pan. Zet het vuur lager als de tosti te donker wordt, maar de kaas nog niet gesmolten is.

Instagramtip

Is jouw tosti ook (bijna) te mooi om op te eten? Deel 'm op je social-kanalen met #beemsterandchill en eet hem daarna lekker op!

Lees ook andere recepten