arrow-left Terug naar overzicht

Going Green tosti met Beemster Jong Belegen

Lunchgerecht. 1 persoon. Bereiden 10 min. 

Ingrediënten

  • 2 sneetjes stevig donkerbruin brood
  • 1 el groene pesto
  • 2 plakken Beemster Jong Belegen kaas
  • 1 handje rucola
  • 75 g gegrilde groenten* (paprika, courgette, wortel)

Keukenspullen

  • Sandwichgrill of tosti-ijzer

Bereiden

  1. Besmeer één snee brood met de pesto en leg er een plak kaas, de rucola en gegrilde groenten bovenop.
  2. Leg de tweede plak kaas en de tweede snee brood erbovenop, druk lichtjes aan.
  3. Grill in een sandwichgrill in 4-5 minuten de tosti goudbruin en knapperig.

Bereidingstip

* Heb je tijd? Rooster je eigen paprika’s! Zet je oven zo heet mogelijk, leg de paprika’s 25 minuten in de oven tot ze zwartgeblakerd zijn. Doe ze in een kom, dek af met plastic en laat 15 minuten staan. Pel de velletjes eraf en snijd het vruchtvlees in reepjes!

Op zoek naar andere receptinspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.

Lees ook andere recepten