Bolletje Vezelrijk beschuit Meergranen met Beemster 30+ Oud, peer en amandelen

Ontbijtgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.
Ingrediënten
- 2 peren
- 100 gram ongezouten amandelen
- 4 plakken Beemster 30+ Oud
- 4 eetlepels appelstroop
- 1 bakje tuinkers
- 8 stuks Bolletje Vezelrijk Beschuit Meergranen
- 1 liter Appelsientje Perensap
Bereiden
- Halveer de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren in plakjes.
- Hak de amandelen grof.
- Verdeel de kaasplakken over de beschuitjes. Verdeel de plakjes peer erover. Bestrooi met de amandelen, tuinkers en appelstroop.
- Serveer de beschuitjes met het perensap ernaast.
Dit recept is gemaakt door De Ontbijtmakers.
Op zoek naar andere ontbijtinspiratie. Kijk dan op onze receptpagina.