Bolletje Vezelrijk beschuit Meergranen met Beemster 30+ Oud, peer en amandelen

Bolletje Vezelrijk beschuit Meergranen met Beemster 30+ Oud, peer en amandelen

Ontbijtgerecht. 4 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 2 peren
  • 100 gram ongezouten amandelen
  • 4 plakken Beemster 30+ Oud
  • 4 eetlepels appelstroop
  • 1 bakje tuinkers
  • 8 stuks Bolletje Vezelrijk Beschuit Meergranen
  • 1 liter Appelsientje Perensap

Bereiden

  1. Halveer de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren in plakjes.
  2. Hak de amandelen grof.
  3. Verdeel de kaasplakken over de beschuitjes. Verdeel de plakjes peer erover. Bestrooi met de amandelen, tuinkers en appelstroop.
  4. Serveer de beschuitjes met het perensap ernaast.

Dit recept is gemaakt door De Ontbijtmakers.
Op zoek naar andere ontbijtinspiratie. Kijk dan op onze receptpagina.