Regenboog clubsandwich met Beemster Jong Belegen, groente en een eitje

Lunchgerecht. 1 persoon. Bereiden 10 min.

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 1 snoepkomkommer
  • 4 radijsjes
  • 2 sneetjes casino wibrood
  • 2 el mayonaise
  • 2 plakken jong belegen 48+
  • 2 blaadjes babyromaine
  • 30 g gesneden rodekool
  • 25 g peen julienne

Keukenspullen

  • bakpapier

Bereiden

  1. Kook het ei 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water en pel het ei.
  2. Snijd ondertussen de komkommer in de lengte in dunne plakken en snijd de radijs in dunne plakjes.
  3. Besmeer het brood met de mayonaise. Leg 1 snee in het midden van een vel bakpapier. Beleg met 1 plak kaas, de sla, rodekool en komkommer. Leg het ei in het midden van het brood en verdeel de peen julienne erover. Verdeel de andere plak kaas en radijsjes erover. Leg het sneetje brood met de besmeerde kant naar beneden en druk licht aan.
  4. Verpak het brood strak in het bakpapier. Snijd met een broodmes doormidden en serveer in het papier.

Toch trek in iets anders? Bekijk onze andere lunchrecepten op onze receptpagina.