Roerei met Beemster Jong en zalm

Roerei met Beemster Jong en zalm

Ontbijt-/lunchgerecht. 2 personen. Bereiden 10 min.

Ingrediënten

  • 2 sneetjes casino wit
  • 80 g Beemster Jong
  • 4 eieren
  • een snufje paprikapoeder
  • 1 el roomboter
  • 100 g gerookte zalmsnippers
  • 1 el fijngesneden verse bieslook

Bereiden

  1. Rooster de broodjes en rasp de kaas.
  2. Klop de eieren los met de kaas, wat zout, peper en de paprikapoeder. Verhit de boter in een koekenpan. Voeg het eimengsel op laag vuur toe en blijf roeren met een houten lepel tot het ei net gestold is.
  3. Beleg de toast met het roerei en zalm en bestrooi met de bieslook.

Instagram-tip:
Eten in een bowl doet het heel goed op je Instagramfeed. Serveer het roerei voor het perfecte plaatje dus niet op de toast, maar verdeel alles in losse componenten in een kommetje: #eggcellent!

Op zoek naar andere receptinspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.